Concert aniversar – 7 ani de Sperantă

Sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 19.00, Speranța TV și Radio Vocea Speranței au tansmis în direct concertul aniversar „7 ani de speranță”.

Evenimentul, organizat de echipa Centrului Media Speranța, a avut loc la Institutul Teologic Adventist de la Cernica și a marcat o dublă sărbătoare: împlinirea a 7 ani de la prima transmisiune a postului Speranța TV și împlinirea a 3 x 7 ani de la prima transmisiune a postului Radio Vocea Speranței.

Au participat formații muzicale și soliști ai căror piese sunt difuzate pe post și îndrăgite de telespectatori și ascultători, printre care grupurile corale Voces, The Royal Singers, Belcanto, Înger Alb, Corul Bărbătesc Moisei, grupurile de copii Flori și Stele și Vreau să cânt, soliștii Anda Țabrea, Claudiu Agapie și Ciprian Agapie, Cvartetul Echo, grupul feminin Noblesse și un cvintet de alămuri.

„Acum, la șapte ani, privim înapoi cu nostalgie, în viitor cu optimism și trăim în prezent cu pasiune pentru viață, cu pasiune pentru ceea ce facem și cu dragoste pentru Dumnezeu, Cel care ne oferă toate acestea!”, a mai adăugat Cristina Ișvan.

Mai multă informație aici.

Sursa: adventist.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *