Concert la biserica nr.5 din Chișinău

„Ar fi foarte frumos să audă și frații mei din biserică muzica aceasta deosebită” – au fost cuvintele de la care a pornit ideea să cântăm în biserica adventistă ”Renaștere” din Chișinău.

Cu acest gând am pornit înainte să organizăm un concert de muzică sacră ”acasă la noi”. Cu această ocazie Dumnezeu a decis să facem ceva deosebit, un proiect social la noi acasă pentru frații noștri aflați în nevoie. Și cu o zi înainte de concert, am decis să mergem cu invitații și câte ceva gustos la oamenii care erau în nevoie.

Dumnezeu ne-a pregătit, înainte să știm noi, calea pentru acest concert, din partea noastră a rămas doar să urmăm această cale. În scurt timp am găsit 5 persoane care aveau nevoi de hrană și le-am oferit câte un pachet cu mâncare. Credem că Dumnezeu ne-a scos în față persoanele potrivite, pentru că am avut de învățat câte ceva de la ei – o lecție de viață și dăruire.

Iar sâmbătă, 29 octombrie la ora 17:00, dragostea sinceră pentru muzica sacră și dorința de închinare lui Dumnezeu a adunat oamenii în casa de rugăciune de pe strada Dimo 13/7a pentru a participa la un serviciu deosebit. Dumnezeu a binecuvântat acest serviciu și cred cu toată inima că a fost prezent cu noi. Responsabilitatea pusă pe umerii noștri ca mesageri ai lui Dumnezeu fiecare am purtat-o și o purtăm cu mare sfințenie și dăruire de sine.

Mulțumim Tatălui nostru ceresc că a pus în noi acest gând. Și suntem gata în continuare să mergem acolo unde El ne cheamă.

Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *