Un colind de dor

O ce vesete minunată, ni s-a născut un Mântuitor. Domnul nostru și prietenul nostru – Isus Hristos, a venit pe pământ acum 2000 de ani pentru a ne da o speranță, o nădejde că ne va lua cu El și ne va izbăvi din lumea aceasta plină de păcat și durere.

Pentru Mântuitorul nostru am cântat în cadrul concertului ”Un colind de dor”, care a avut loc în Piatra Neamț. Mulți dintre cei prezenți la concert încă nu l-au cunoscut pe Isus ca Domn și Mântuitor personal, sau nu l-au acceptat în viața lor. Credem din toată inima că muzica care a fost interpretată în cadrul concertului a atins inimile acestor oameni, pentru că dorim ca și ei să găsească pacea care doar El o poate da sufletului nostru.

În cadrul acestui concert 9 pastori au hrănit sufletul acultătorilor din cuvântul sfânt al Bibliei, prezentând pe Isus Hristos ca creator, mântuitor și Domn care în curând va reveni ca să ne ia cu El.

Mulțumim bisericii Adventiste din Piatra Neamț, precum și gazdelor care ne-au primit cu căldură la ei acasă pentru cele 2 zile. Domnul să binecuvânteze și să păzească această comunitate de oameni minunați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *