Un colind de speranță pentru copiii din Cupcui

„Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci Împărăţia cerurilor este a celor ca ei.”

Istoriile copilașilor din Centrul de plasament din Cupcui ne-au copleșit și nu am putut fi indiferenți față de ei. La vârste fragede de 5 – 7 ani, acei copii au gustat din murdăria păcatului – durere, violență, lacrimi și descurajare.

Dumnezeu ne-a binecuvântat cu multe daruri și în data de 18 decembrie am încercat să fim o binecuvântare pentru toți copiii din acest centru. ”Imnuri de speranță” au fost în vizită la ei . Împreună cu Biserica Adventistă din Leova le-am oferit muzică și cadouri nu doar copilașilor, dar și administrației.

”Ieri vizitând ”Providența” am avut plăcerea să ascultăm corul bisericii locale care au cântat pentru copii, – a zis administrator centrului, Kathryn Harrell. A fost o frumusețe și o binecuvântare să-i asculți  și o binecuvântare să vezi biserica din localitate în acțiune. „Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Leova are unele din cele mai frumoase voci!” – a subliniat unul din fondatorii Centrului.

Cât despre noi, membrii corului, am rămas profund impresionați și mulțumiți de lucrarea la care ne-a chemat Dumnezeu. Credem și sperăm că și inima copiilor a fost atinsă de Duhul lui Dumnezeu prin muzică.

Ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze în continuare lucrarea Centrului de plasament de copii din Cupcui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *