Un mini-concert dar „mare”

Sâmbătă 21 mai 2016 Biserica Adventistă „Adelaida” și Biserica Adventistă „Efes,” ambele din Chișinău, au fost gazdele unui mini- concert extraordinar oferit de copiii acestor două comunități și nu numai, în frumoasă colaborare cu grupul Coral „Înger Alb”.

Chiar dacă organizatorii evenimentului au dorit să  îl numească mini-concert, prin profunzimea mesajului transmis de cei mici, sinceritatea lor, naivitatea lor, vocile lor clare și inimile tremurânde de emoții, au reușit să transforme acest mini-concert într-un mare concert.

Nu au fost mai mult de 20 de copii ale căror frumoase voci, sub conducerea dirijorului Andrei Costaș, au fermecat auditoriul, reușind să transmită atât pentru mari cât și pentru cei mici visuri ce vor căpăta contur în marea zi a revenirii Mântuitorului.

Căci acesta a fost mesajul concertului: dorul de cer, frumusețea creațiunii lui Dumnezeu care a oferit copiilor pământul, să le fie casă și loc de joacă, și nu în ultimul rând frumusețea cerului în care copii au întâietate și sunt așteptați de către îngerii lor păzitori, de data aceea vizibili.

Nu va fi bucurie mai mare pentru ei decât să vadă realitatea Cerului exact așa cu l-am conturat noi cei mari, fie prin poezii, fie prin predici, prin cântare și de ce nu prin  viața noastră.

Este emoționant să vezi cum de la o generație la alta, de la bunicii nostri, la părinții noștri si mai departe nouă, ne sunt transmise valori, principii, dragostea de Dumnezeu și chiar dragostea de cântec.

Haideți dar să facem ca acestă comoară să nu rămână îngropată în amintirea copilăriei noastre și să oferim mai departe comoara ce o avem ascunsă, în inimile noastre de părinți, dragostea noastră față de Mântuitorul, dragostea de laudă prin cântare și atunci mini-concertele copiilor noștri nu vor rămâne doar mini-concerte, ci vor fi concerte în adevăratul sens al cuvântului, unde sălile vor fi neîncăpătoare iar inimile celor care ascultă vor fi cu adevărat fermecate și impreună cu noi poporul lui Dumnezeu vor striga:  Aleluia, Osana Fiul lui David!

Sursa text și imagini – adventist.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *